Filantropi

+Box måltid programmet hjelper mate familier i Solana Beach, Encinitas

Å betjene samfunnet har fått en ny mening for lokale bedriftseiere Marie og Jaime Brawn, operatører av det lokale cateringselskapet Root Cellar Catering og Homestead kafé / marked i Solana Beach. Midt i å holde virksomheten flytende under COVID-19-pandemien, opprettet Brawns og deres partnere The Burt Family Foundation +Box, et samarbeidsinitiativ som gir viktig ernæring til K-12-familier i sine lokale skoledistrikter gratis.

Burt Family Foundation er en ideell organisasjon basert i San Diego og Austin grunnlagt av Del Mar innbyggere Gregg og Donna Burt. Med vekt på underserved barn og deres familier, fokuserer stiftelsen ressurser på organisasjoner og prosjekter som er dedikert til kvalitet etter skolen programmering, mat usikkerhet og tilgang til kvalitet helsetjenester. Burt Family Foundation ledes av Encinitas bosatt Wesley Burt, en entreprenør og programledelsesleder i utdanningsteknologiindustrien.

Siden begynnelsen av april har mer enn 1800 +BOX-sett blitt distribuert, side om side med de eksisterende lokale skoledistriktene for familier på det reduserte lunsjprogrammet. +Box begynte et partnerskap med Encinitas Union School District og som skoleåret endte og behovet for tilgang til sunne måltider vokste +Box lagt både Carlsbad og Solana Beach skoledistrikter til distribusjon.

+ Box-modellen er også null avfall med usolgte råvarer fra Homesteads marked og avsetninger plassert i boksene. Brauns håper å vokse +Box til en 1:1 veldedighet, for eksempel Toms modell, hvor for hver boks kjøpt en familie vil motta en boks.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.