Filantropi

City Ballet of San Diego å holde virtuelle ‘Back On Pointe Gala’ 12 september

Gitt de nåværende sosiale distanserende kravene, er City Ballet of San Diego svingende fra en tradisjonell galla til en spennende og interaktiv virtuell galla. Årets 28-årsjubileumsgalla – Back On Pointe Gala – sendes direkte på City Ballets YouTube-kanal lørdag 12.

Den virtuelle gallaen starter kl 17:30 med en mottakelse med City Ballet ytelse høydepunkter.

Den direktesendte auksjonen begynner klokken 18.00 med vertene Darren Diess og City Ballet-artistene Ariana og Geoff Gonzalez auksjonerer bort noen fantastiske gjenstander, inkludert en uke i et fantastisk hjem på Hawaiis North Shore. I løpet av kvelden vil vertene gjennomføre fire tegninger hvor en av premiene er Delta Airlines-billetter verdsatt til $ 2000. Ved avslutningen av gallaen vil gjestene nyte en etterfest med City Ballet dansere og The Mighty Untouchables Band.

Årets leder av Back On Pointe Gala er Laura Falcone. Hun og hennes gallakomité sikret seg mange fristende gjenstander til nettauksjonen som vil begynne 5. Du vil by på en rekke elementer som styrets vinkurv, gavekort til restauranter samt smykker, unike kunstverk og mer.

Du kan registrere deg for å bli med på gallaen på tre forskjellige nivåer, inkludert gratis. De som blir med på Gull- og Sølvnivå mottar en gavekurv fra Harry og David. Alle som registrerer seg for gallaen vil bli lagt inn i alle fire tegninger. Hvis du vil ha mer informasjon og registrere deg, kan du www.cityballet.org/events

City Ballet er avhengig av suksessen til denne årlige begivenheten for finansiering av produksjoner og utdanningsprogrammer gjennom hele sesongen. Alle inviteres til å bli med oss i komforten av sitt eget hjem for å nyte og delta i denne virtuelle innsamlingsgallaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.