Business

De-rot i det nye året? Solana Beach Storage og Morena Storage har løsninger for innbyggere i San Diego County

Nå som det er det nye året og den raske rekken av høst-til-vinterferier har gått, er det på tide å få mer organisert og riktig lagre ferie dekorasjoner unna.

De fleste liker å bryte ut dekorasjoner for å legge til litt festlighet i løpet av ferien. Men noen ganger kan den turen til garasjen la deg klø deg i hodet – som hvor har du oppbevart feriedekorasjonene eller det spesielle settet med feriestedsinnstillinger? Eller hvem satte den store bordplaten kalkun i med Halloween kostymer? Det er enkle måter å bli mer organisert på: Solana Beach Storage and og Morena Storage har noen strategier for å bli organisert på nyåret – og lagre ting riktig for å bidra til å ta litt stress ut av 2020-ferien som kommer.

Nummer én? Lagre den. Ifølge Ellen Wayne, markedssjef for Solana Beach Storage, hjelper organisering og lagring av gjenstander til å ta stress ut av ferien. «Dekorasjonene kan være store og store», sier hun. «De kan settes inn i en bod og ut av garasjen. Du kan også lagre innstillingene for feriebord – som tallerkener, servietter, duker, spesielt bestikk og fat. Få alt dette ut av kjøkkenet ditt. Du kan ha spesielt feriesenger for gjestesenger eller barnesenger, eller spesielle vinterklær og utstyr for ferieturer. Sett alt i vårt oppbevaringsrom, merket med spesielle fargekodede hyller eller etiketter. Slik at øyeblikket du går inn i oppbevaringsrommet, er det veldig organisert, og du kan visuelt se hva du har. Vi tilbyr også gratis hyller i oppbevaringsrommet ditt hvis du ønsker å lage gangbare gangene også.

Likevel kan det være et problem å ta alle tingene dine til et lageranlegg, ikke sant? Vel, ikke så mye hvis du går til Solana Beach Storage. «Vi streber etter å øke gleden og redusere all stress for kundene våre i det øyeblikket de drar opp til anlegget vårt», sier Wayne.

Hvordan gjør de det? Vel, først har de en hilsen ved frontdisken som signerer inn kunder med et smil og gir dem en kaldt vannflaske. Deretter tilbys kundene kaffe, te og en hjemmelaget sjokoladekjeks og sjokoladegodteri. «Vi hjelper gjerne kundene våre på noen måte mens de besøker oppbevaringsrommet», sier Wayne. «Det inkluderer å hjelpe kundene med å losse bilen sin eller løfte og laste ting ut av oppbevaringsrommet.»

«Kundene våre forteller oss at de elsker å lagre ferieelementene sine primært for å frigjøre boarealet», sier Wayne. «De ønsker å trekke bilen sin inn i sine garasjer, i stedet for å fylle garasjen med ferie elementer. På grunn av våre to svært praktiske steder – i hjertet av Solana Beach og vårt Morena Storage-anlegg som ligger rett ved Interstate 5 motorvei på SeaWorld Drive – er det lett å svinge forbi og laste opp bilen med elementer, og til og med gjøre et par turer i løpet av noen uker.»

Mens noen kanskje tror at alle lagringsselskaper i hovedsak er de samme, er det ikke tilfelle. Flere ting gjør at Solana Beach Storage og Morena Storage skiller seg ut fra konkurrentene.

For det første har den den største staben av andre lagringsanlegg i USA. For det andre er de soldrevne anlegg, noe som betyr at de har lyse LED-lys i gangene og oppbevaringsrommene for å gi et bedre miljø. For det tredje tilbyr de ikke bare en gratis lastebil, de tilbyr en hjelper å gå med den for å bære eller laste de tunge tingene. Og for det fjerde er kontortiden identisk med arbeidstiden. Det betyr at kundene aldri er alene i anlegget – noensinne.

Så hvis du fortsatt føler deg litt overveldet av selve tanken på å organisere, hvor begynner du? Wayne har noen tips: «Det første trinnet er å identifisere hvilke elementer i hjemmet ditt og / eller garasjen kan lagres. Hvilke rom i hjemmet ditt kan være fri for rot og brukes til å leve i stedet for å lagre? Når du har identifisert dette, så er det andre trinnet å ringe oss. Vårt hjelpsomme personale vil snakke med deg om prosessen og stille deg noen spørsmål om varene dine.»

Fasilitetene er åpne syv dager i uken og tar imot nysgjerrige besøkende som ønsker en tur, og noen er alltid til stede for å finne ut størrelsen på rommet som trengs, hva slags emballasjematerialer (som mange bobleplast for skjøre ornamenter), og hvor mange bokser som kalles for. Alt som er igjen etter det er å planlegge en inntrekksdag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.