Business

De-stress ferien? Solana Beach Storage har en løsning

Ferien kommer i rask rekkefølge på denne tiden av året, og de fleste liker å bryte ut dekorasjonene og legge til litt festlighet til sesongen. Men noen ganger kan den turen til garasjen la deg klø deg i hodet – som hvor har du oppbevart det spesielle settet med feriestedsinnstillinger? Eller hvem satte den store bordplaten kalkun i med Halloween kostymer? (Oops, kanskje det var deg.) Det er enkle måter å bli mer organisert, og Solana Beach Storage har noen strategier for ferie dekoratører for å ta stresset ut av sesongen.

Nummer én? Lagre den. Ifølge Ellen Wayne, markedssjef for Solana Beach Storage, hjelper organisering og lagring av gjenstander til å ta stress ut av ferien. «Dekorasjonene kan være store og store», sier hun. «De kan settes inn i en bod og ut av garasjen. Du kan også lagre feriebordinnstillinger som tallerkener, servietter, duker, spesielt bestikk og tallerkener. Få alt dette ut av kjøkkenet ditt. Du kan ha spesielt feriesenger for gjestesenger eller barnesenger, eller spesielle vinterklær og utstyr for ferieturer. Sett alt i vårt oppbevaringsrom, merket med spesielle fargekodede hyller eller etiketter. Slik at øyeblikket du går inn i oppbevaringsrommet, er det veldig organisert, og du kan visuelt se hva du har. Vi tilbyr også gratis hyller i oppbevaringsrommet ditt hvis du ønsker å lage gangbare gangene også.

Likevel kan det være et problem å ta alle tingene dine til et lageranlegg, ikke sant? Vel, ikke så mye hvis du går til Solana Beach Storage. De kommer virkelig i tingenes ånd, sier Wayne. «Vi har ordet JOY stolt vist på våre inngangsdører for en grunn. Vi streber etter å øke gleden og redusere all stress for våre kunder i det øyeblikket de trekker opp til anlegget vårt.»

Hvordan gjør de det? Vel, først har de en hilsen ved frontdisken som signerer inn kunder med et smil og gir dem en kaldt vannflaske. Deretter tilbys kundene kaffe, te og en hjemmelaget sjokoladekjeks og sjokoladegodteri. «Vi hjelper gjerne kundene våre på noen måte mens de besøker oppbevaringsrommet», sier Wayne. «Det inkluderer å hjelpe kundene med å losse bilen sin eller løfte og laste ting ut av oppbevaringsrommet.» De også pipe i ferie musikk i alle gangene og gir lys belysning overalt for å gjøre besøket hyggelig og festlig.

«Kundene våre forteller oss at de elsker å lagre ferieelementene sine primært for å frigjøre boarealet», sier Wayne. «De ønsker å trekke bilen sin i sine garasjer i stedet for å fylle garasjen med ferie elementer. På grunn av våre to svært praktiske steder – i hjertet av Solana Beach og rett ved 5 motorvei på Sea World Drive – det gjør det enkelt å svinge forbi og laste opp bilen med elementer, og til og med gjøre et par turer i løpet av noen uker. Hvis gjestene ikke kommer før i slutten av desember, kan du svinge inn for å hente ekstra sengetøy og feriehåndklær rett før de kommer. Da kan du bringe dem tilbake så snart de drar.»

På dette punktet kan du fortsatt tenke at alle lagringsselskaper er i hovedsak de samme. Men det er ikke tilfelle. Flere ting gjør solana beach lagring skiller seg ut fra sin konkurranse.

For det første har den den største staben i et annet lagringsanlegg i USA. For det andre er de et solcelledrevet anlegg, noe som betyr at de alltid har lyse LED-lys i gangene og oppbevaringsrommene for å gi et bedre miljø. For det tredje tilbyr de ikke bare en gratis lastebil, de tilbyr en hjelper å gå med den for å bære eller laste de tunge tingene. Og for det fjerde er kontortiden identisk med arbeidstiden. Det betyr at kundene aldri er alene i anlegget – noensinne.

Så hvis du fortsatt føler deg litt overveldet av selve tanken på å organisere, hvor begynner du? Wayne har noen tips til deg. «Det første trinnet er å identifisere hvilke elementer i hjemmet ditt og / eller garasjen kan lagres. Hvilke rom i hjemmet ditt kan være fri for rot og brukes til å leve i stedet for å lagre? Når du har identifisert dette, så er det andre trinnet å ringe oss. Vårt hjelpsomme personale vil snakke med deg om prosessen og stille deg noen spørsmål om varene dine.»

Anlegget er åpent syv dager i uken og tar imot nysgjerrige besøkende som ønsker en tur, og noen er alltid til stede for å finne ut størrelsen på rommet som trengs, hva slags emballasjematerialer (som mange bobleplast for skjøre ornamenter), og hvor mange bokser som kalles for. Alt som er igjen etter det er å planlegge en inntrekksdag. Det kan bare gjøre ferien litt lettere og lysere.

I løpet av desember måned gir Solana Beach Storage 20% av sine små, mellomstore og store bokser når du kjøper fire av alle størrelser. Boksene er papp av høy kvalitet som kan brukes til langtidslagring. Anlegget tilbyr alltid en spesiell «gratis lastebil og hjelper» med hver bod leid. Og du kan også reservere en lastebil på forhånd.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.