Filantropi

Del Mar-Solana Beach Rotary Club hjelper El Salvador familier i nød

Sytti prosent av El Salvadors befolkning lever i fattigdom, en situasjon som har blitt ytterligere forverret av COVID-19 og har ført til høye forekomster av underernæring av barn. Del Mar- Solana Beach Rotary Club sponser et prosjekt som vil påvirke 25 familier i landlige samfunn i 12 av El Salvadors kommuner. Det vil fokusere på tre viktige områder:

• Gir nødvendige frø, kyllinger og forsyninger for å vokse en hjemmehage som gir en bærekraftig matkilde, samt et overskudd som kan selges for å generere inntekter.

• Oppmuntre til omsorg for det lokale miljøet ved å etablere familiers deltakelse i resirkuleringsprogrammer, skogplanting, avfallsseparasjon og kompostering

• Danne fellesskapsstøttegrupper som er forpliktet til å forbedre familieernæring og omsorg for miljøet

Rotarians føler at dette prosjektet vil gi bedre ernæring blant familiene og en økning i selvforsyning og høyere livskvalitet for sine lokalsamfunn. De samarbeider med OEF i El Salvador, en NGO dedikert til å hjelpe kvinner, familier og barn, som klubben har gjort andre verdige bestrebelser.

Hvis du vil ha mer informasjon om DMSB Rotary, kan du www.dmsbrotary.com. De møtes via zoom de fleste fredag morgen fra 07.00 til 08.30 – Pressemelding

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.