Utendørs

Flere Carmel Valley parker satt for forbedringer i 2020

Den første runden med forbedringer for flere Carmel Valley parker begynte i sommer på Carmel Creek Neighborhood Park.

Tilbake i 2015 godkjente Carmel Valley Community Planning Board $ 18 millioner verdt av parkforbedringer, og benyttet seg av Developer Impact Fees. Byggingen er nå i gang ved Carmel Creek på en ny lekestruktur, noe som gjør amerikanerne med Disability Act (ADA) forbedringer i det eksisterende lekeområdet ved å fjerne barrierer for reisebanen og bringe seks nye piknikbord og en ny skyggestruktur. Arbeidet forventes å være ferdig i 2020.

Flere av Carmel Valleys parkprosjekter forventes å starte byggingen i 2020, blant annet:

Ny komfortstasjon (toalettbygning), to nye piknikbord og en skyggestruktur på Carmel Grove Neighborhood Park
Riving og utskifting av komfortstasjonen på Carmel Del Mar Neighborhood Park
Ny komfortstasjon på Carmel Knolls Neighborhood Park
Ny komfortstasjon på Carmel Mission Neighborhood Park
Kunstgressbane i Carmel Valley Community Park
Ny komfortstasjon på Solana Highlands Neighborhood Park
Ny komfortstasjon, konsesjonsbygning, seks nye piknikbord, to nye skyggestrukturer og kunstgress på Ocean Air Community Park
Neste år forventes designprosessen endelig å begynne på den etterlengtede Carmel Valley Neighborhood Park #8, som ligger på fire ess utenfor Tang Drive og Carmel Creek Road, i nærheten av San Diego Jødiske Akademi og Kaiser Permanente Carmel Valley.
Den nye parken på $ 6,6 millioner vil omfatte et lekeområde, piknikfasiliteter, åpne torvområder og landskapsarbeid og forventes å være ferdig i 2024.

Parken har vært i arbeidene siden byen kjøpte landet i 1994 gjennom Carmel Valley Restoration and Enhancement Project (CVREP). Den populære CVREP-stien, nå kjent som Marvin Gerst Trail, er en del av SR-56 sykkelstien som går mellom Interstate 5 og 15. I 2020 vil stien bli utvidet til å gå under I-5 og gjøre den endelige forbindelsen til Old Sorrento Valley Road.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.