Filantropi

Innbyggere i Nord-Fylket lanserer Feeding Local Heroes

To innbyggere i Nord-Fylket lanserte et initiativ for å gi mat fra lokale restauranter til noen av de lokale frontlinjearbeiderne som håndterer COVID-19-pandemien.

Initiativet Feeding Local Heroes gjør det mulig for folk å bestille mat fra deltakende restauranter og få det sendt til deltakende sykehus, matbanker og relaterte organisasjoner. Lignende tiltak har blitt lansert i San Diego og over hele landet for å hjelpe den slitsomme restaurantindustrien og for å vise takknemlighet til frontlinjearbeiderne.

«Akkurat nå er det mest relevant på grunn av pandemien, men det kommer alltid til å være relevant i ethvert marked til enhver tid av ulike grunner, enten det er en naturkatastrofe eller bare vennlighet,» sa Bruce Pettibone, som bor i Carlsbad.

Restaurantene som deltar i initiativet inkluderer Board & Brew, Brooklyn Boyz Pizza, Swami’s, Carlsbad Brewing Company, Mike’s BBQ og Hungry Bear Sandwiches. Bestillinger blir levert til Scripps Encinitas, Palomar Medical Center, Tri-City Medical Center, North County Food Bank og andre.

«Den slags reaksjon vi fikk fra mottakerne var ganske følelsesmessig,» sa Pettibone, og la til at noen av de involverte har blitt flyttet til tårer.

Han begynte å mate lokale helter med Dave Friedman, som også bor i Carlsbad. De to møttes i en løpegruppe og har vært venner i ca 10 år. Friedman, som jobber innen teknologi og utdanning, ble permittert fra jobben i begynnelsen av COVID-19 pandemien.

«Jeg sa: ‘Vel, jeg har bare tid på hendene mine. I stedet for å synes synd på meg selv, hvordan kan jeg hjelpe?'» sa Friedman, som begynte å levere.

Pettibone og Friedman sa at de ønsket at Feeding Local Heroes skulle hjelpe lokale, ikke-kjederestauranter som har slitt de siste månedene. Marginene i hele restaurantbransjen har falt på grunn av folkehelseordrer som tvang dem til å begrense tjenesten til levering og takeout i løpet av våren. Mer nylig har restauranter vært i stand til å tillate gjester å spise inn så lenge de sitter utendørs.

«Responsen har vært overveldende, både når det gjelder restaurantene og mottakerne,» sa Friedman. «Det har bare vært veldig gledelig.»

De to sa at de ønsker å skalere sin innsats ved å legge til flere restauranter og helteorganisasjoner. Forslag til organisasjoner som kan være interessert kan gjøres på Feeding Local Heroes nettsted.

«Det er fortsatt veldig meningsfylt, og det føles godt å gi tilbake til samfunnet, noe jeg alltid hadde ønsket å gjøre, men ingenting virkelig kom til å realiseres,» sa Friedman, som siden har gått tilbake til arbeid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.