Business

Jackson Design & Remodeling: Topp 20 trender for 2020 og gratis seminar 18 januar

Jackson Design & Remodelings prisbelønte team av designere og arkitekter har utarbeidet sin årlige liste over de beste designtrendene for det nye året. 2020-trendene fortsetter en bevegelse i utvikling mot å uttrykke individualitet i hjemmedesign, og spenner fra de ydmyke til de dristige. Organiske håndlagde elementer, «bodde i» minimalisme og «Japandi» design koble med vekt på enkelhet og velvære. I den andre enden av (desidert retro) spekteret er fet geometrikk, 3D vegger, og nostalgi for farger og materialer fra 1970- og 1980-tallet.

JDR Senior Interior Designer Tatiana Machado-Rosas sa: «Mens 2019 var fokusert på mørkere glamour, vil 2020 være et fargerikt og uttrykksfullt år som fremhever mykhet og komfort. Inspirert av å oppleve mindfulness, ønsker folk å bringe natur og skjønnhet inn i sine hjem mens de lever i en stil som gir næring til ro.»

1) Tilbake til fremtiden: 1970- og 80-tallet Inspirert Design: Fra solsenger, rotting og potteplanter på 1970-tallet til pasteller og geometrikk på 1980-tallet, er det en herlig stripe av nostalgi i interiørdesign for 2020.

2) Klassisk svart og hvitt kjøkken: Har de noen gang virkelig gå ut av stil? Vi tror ikke det, men det svarte og hvite kjøkkenet får oppdatert oppmerksomhet i 2020.

3) Lag av luksuriøs marmor: Den rike luksusen av marmor er et klassisk designvalg å se fornyet popularitet i 2020 bad og kjøkken.

4) Myke og pretty pasteller: Blek rosa, baby blues, lyse greener og myke gule vil hviske en subtilt stilig farge uttalelse i 2020.

5) Humble Materials: Fra kryssfiner og jute til hamp og terra cotta, enkle materialer som fremkaller naturen legger jordnær varme til neste års interiør.

6) Coastal Colors: I den tradisjonelle hvite og blå innredningen av en kysthytte – eller den blå og koraller av en hav solnedgang – kystfarger gjør bølger i 2020.

7) Art Deco Inspirasjon: De overdådige materialer og karakteristiske linjer av Art Deco fortsetter å inspirere interiørdesign, spesielt med belysning og dekorative elementer.

8) The New Nordic: Denne nye tolkningen av varig skandinavisk stil gir sitt varemerke koselig minimalisme en litt humørsnør følelse med mørkere farger.

9) Trøstende enkelhet: Komfort er en prioritet med utpekt plass for avslapning forbedret med koselige teksturer og beroligende farger.

10) Organiske og håndlagde teksturer: Tekstur handler om håndlaget i det kommende året, ofte integrere organiske og bærekraftige materialer.

11) Japandi: Par elegansen av japansk minimalisme med den rustikke enkelheten i skandinavisk stil, og du kommer til den tiltalende «Japandi» tilnærming til design.

12) Mindfulness & Wellness Spaces: Fra rom dedikert til yoga eller meditasjon til områder gjennomtenkt designet uten teknologi og god plass til å puste og nyte omkringliggende natur, mindfulness og velvære er en økende prioritet i mange hjem design.

13) Fet, Retro-inspirert geometrikk: Fra vegger og tak til møbler, belysning og tilbehør, fet geometrikk gjør et nytt comeback med en rungende retro synspunkt.

14) Uventet Bakgrunn: Bakgrunn vises på alle slags uventede steder i hjemmet, fra kjøkken til trapper. Hold øye med klassiske blomster og dristige tropiske.

15) Mykere Former: En interessant parallell til pastelltrenden, mykhet uttrykkes også i 2020-former. Buede, avrundede og scalloped kanter vises på møbler, i flisdesign, og i en rekke andre designelementer.

16) Master Suite Retreats: Master suiter blir større og mer omfattende, som omfatter alt fra kjøkkenkrok eller våte barer til og dekk.

17) Levd-i minimalisme: 2020 vil se en liten variasjon på denne moderne designtrenden som minimal interiør injiseres med varme og personlighet ved hjelp av støt av farge eller tekstur.

18) 3D Mønstre på vegger: Denne overbevisende trenden vises på vegger av tre eller fliser, eller med 3D tapet.

19) Biophilia: Biophilia (mennesker som samhandler med naturen) kommuniseres i hjemmet med grøntområder og potteplanter eller ute i bakgårder med terrasser og louvered tak!

20) Mørkere Maskinvare: Svart (og noen ganger blå) maskinvare er frimodig punktering vasker og dusjer i 2020 kjøkken og bad.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.