Filantropi

Jeff Barnouw utnevnt august ‘Månedens frivillig’ av DMCC

Jeff Barnouw, en tidligere professor i litteratur og filosofi ved University of California, San Diego, og University of Texas, Austin, har blitt kåret til «Volunteer of the Month» for august av Del Mar Community Connections (DMCC).

Ashley Simpkins, DMCC programdirektør, sa Barnouw ble sitert for de timene han bruker på å ringe til eldre husholdninger for å sjekke deres velferd og invitere dem til den ukentlige tirsdag lunsj tilkoblinger. Barnouw fungerer også som leder av DMCC’s «ROMEO» enhet (Pensjonerte gamle menn spiser ute).

Barnouw er innfødt i New York City, og kommer fra en akademisk familie. Han fullførte sin bachelor- og doktorgrad ved Yale University, noe som gjør ham til familiens unntak; Både Barnouws far og bestefar var professorer ved Columbia University (hvor hans barnebarn snart vil være en sophomore). Barnouw og hans avdøde kone Dagmar flyttet til Del Mar i 1970 for å undervise ved UC San Diego Selv om han også tilbrakte 25 år med å undervise i litteratur og filosofi ved UT Austin, forlot Barnouws hjerte aldri dette samfunnet.

Å tjene Del Mar-samfunnet er det som har holdt Barnouw lykkelig i pensjonisttilværelsen. I tillegg til sitt frivillige arbeid for DMCC, er Barnouw aktiv med San Dieguito Park, City of Del Mar Lagoon Committee, Del Mar Historical Society, Del Mar Foundation, Sandpiper, Camarada og Bach Collegium San Diego.

DMCC vennlige innringere sjekke inn på sine eldre naboer, som noen ganger er isolert eller sårbare, for å gi noen sosial interaksjon og varsle DMCC ansatte til eventuelle udekkede behov. Barnouw sier, «Arbeide med DMCC er en kontinuerlig kilde til glede og tilfredshet.»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.