Filantropi

Lokale studenter danner Carmel Valley Mot Corona

Gjennom en bevegelse kalt Students Against Corona, tre lokale studenter har gjort masker og nå ut til pensjonister som en del av et forsøk på å løse COVID-19 pandemi.

«Vi innså alle at vi skulle være hjemme en stund, og vi har muligheten til å hjelpe folk i samfunnet vårt, men vi var ikke helt sikre på den beste måten å gjøre det på», sier Angela Liu, en elev i Stanfords klasse i 2023 og Torrey Pines High School-utdannet.

Deres lokale kapittel, Carmel Valley Against Corona, er en del av en større organisasjon kalt Students Against Corona, som startet i Storbritannia Angela og hennes venner tenkte på å starte sin egen gruppe før de ble en del av den allerede etablerte organisasjonen.

«Det er vårt hjem, og vi ønsker å sørge for at vi tjener samfunnet som oppdro oss på en måte, for å gi tilbake til dette samfunnet at vi har vært en del av hele livet vårt,» sa Andrea Liu, som går til Davidson og uteksaminert fra Canyon Crest Academy.

I tillegg til å lage og donere klut ansiktsmasker til ideelle organisasjoner, skriver studentene i Carmel Valley Against Corona også kort med oppmuntring og støtte til essensielle arbeidere og pensjonister. Konsernet har også hatt lokalt bakesalg for å bidra til å støtte arbeidet økonomisk.

I slutten av august vil det lokale kapittelet prosjekter som antall personer det har tjent, overgå 3000, ifølge nettstedet.

«Målet vårt er til syvende og sist bare å hjelpe samfunnet vårt», sier Andrea. «Det oppsto ut av COVID pandemien, men det trenger ikke å ende med pandemien. Det kan fortsette på alle måter at samfunnet vårt trenger hjelp.»

Hun la til at det har vært «veldig kult å se hvordan folk har kommet sammen i løpet av denne tiden når det gjelder å finne måter å ha det gøy på en sosialt distansert måte eller feire de mindre tingene i livet.»

Angela, Andrea og en annen av deres venner i gruppen, Caroline Bao, skal gjøre sitt kurs eksternt i høst når det nye skoleåret starter.

«Det er en stor overgang,» sa Caroline, som ble uteksaminert fra Canyon Crest Academy og går til MIT. «Du går glipp av mange av de personlig eller hands-on ting du kan gjøre på campus og også samfunnet som er der. Men folk tilpasser seg, og jeg håper hvordan skolen min tilpasser seg høsten.»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.