Utendørs

PHR pumpet for ny samfunnspark

I forrige uke kom den nye Pacific Highlands Ranch Community Park endelig til liv.

April 10 San Diego dag, samfunnet medlemmer kom streaming inn i parken på åpningsdagen, gå, kjører og sykle rundt en halv kilometer loop sti rundt 5 hektar torv feltet. Barn skjøt hoops på basketballbaner og familier laget musikk på trommer av barnas oppdagelsesområde.

På baksiden av parken jaget hunder hverandre rundt de to nye hundeparkene – lenge beboerne begeistret over at hundene deres endelig har plass til å streife i bånd. Ved siden av var pumpesporet fullt av aktivitet da barn i alle aldre, så vel som voksne fanget fart på de bølgende åsene i kurset.

Folk vandret inn i det nye 17 000 kvadratmeter store rekreasjonssenteret for å sjekke ut det romslige treningsstudioet, flerbruksrommet og en uteplass. Bygningens toppmoderne solcellepaneler vil generere nok strøm til å redusere parkens energiforbruk med 36 prosent.

På hver side av rekreasjonssenteret slipte tenåringer skinner på skate plaza mens den yngre satt prøvde ut svingningene og klatret over hele parkens unike hindringer på lekeplassen.

Barnas lek var uavsugelig av båndkutteseremonien som fant sted – da ordfører Kevin Faulconer kom med sine bemerkninger om at de fortsatte å løpe rundt og skalere klatrehindringene bak ham.

«Det er bare et anlegg til det faktisk er folk her, og det blir ekte og det er en park,» sa Faulconer.» Å se dere alle her i dag, for å se barna nyte det, for å se solen skinne, er det verdt ventetiden … Våre familier fortjener parker, og det er akkurat det innbyggerne i Pacific Highlands Ranch får, en fantastisk ny park for alle å nyte.»

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.