Filantropi

Tre nye medlemmer valgt inn i Del Mar Community Connections Board of Directors

Valget av tre nye medlemmer til å tjene tre års perioder i styret har blitt annonsert av Del Mar Community Connections (DMCC). De inkluderer:

Marilyn Carpenter: Variety markerer Carpenters liv. Hun fikk sin lavere grad i sykepleie, en utdannet grad i bedriftsøkonomi, og tjenestegjorde på fakultetet ved Northwestern University. Carpenter var en ivrig løper i flere tiår, og konkurrerte i en rekke maratonløp og andre distanseløp. Hennes karriere omfattet salg av helse- og dataprogramvare og var visepresident for etterlevelse for et automatisert medisinsk kodeselskap. Hun har meldt seg frivillig til en rekke organisasjoner og sitter for tiden i North County Trauma Intervention Program, og reagerer på traumatiske hendelser for å støtte overlevende i løpet av de første timene etter en tragedie. Hennes DMCC arbeid inkludert tjene som en dagligvare van vert.

Klaus Gubernator, Ph.D.: Som forsker og dataguru har Gubernator viet dusinvis av klasseromstimer som hjelper eldre med å lære vanskelighetene på internett og hvordan man håndterer Zoom. Kjemikeren er direktør for eMolecules, Inc., og dets informasjonssjef. Før han ble grunnlegget av eMolecules i 2005, var Gubernator visepresident i Senomyx Inc., hvor han fikk regulatorisk godkjenning for selskapets fire første produkter. Hans karriere som forsker startet ved Hoffmann-LaRoche i Basel, Switzerland, og gikk deretter videre til visepresident for CombiChem, Inc. i La Jolla. Hans frivillige arbeid har inkludert tjeneste med St. Leo Dental Clinic i Solana Beach og som president for Del Mar Rotary Club.

Mary Walshok, PhD.: Som en premiere multi-task force, Walshok er en forfatter, pedagog, forsker, assisterende visekansler for offentlige programmer og dekanus for forlengelse ved UC San Diego. Walshok har gjort omfattende forskning og skriving om kvinner i økonomien, og er forfatter av mer enn 100 artikler og rapporter om samkjøre arbeidsstyrkeutvikling med regional økonomisk vekst. Hun var kellogglandslager i 1982-1985 og har mottatt en rekke priser for sitt arbeid både i USA og i utlandet. Walshok er medgrunnlegger av den internasjonalt anerkjente CONNECT og var på grunnleggerne av LEAD San Diego og Smart Border Coalition. Blant mange nåværende frivillige aktiviteter sitter hun i styret i U-Mexico Foundation for Science og Institute of the Americas.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.