Business

Ikoniske Polo Plaza kombinerer livsstil og arbeidsmiljø

Polo Plaza, en north county landemerke eiendom, får et nytt utseende, takket være LPC West, West Coast driftsplattform for Lincoln Property Company. LPC West kjøpte paret av bygninger i fjor for $ 27,5 000,000. Før det var Polo Plaza eid av samme partnerskap siden 1987. De blandede bygningene ligger overfor Del Mar Polo Fields på 3702 og 3790 Via de la Valle med en samlet plass på 57 253 kvadratmeter.

LPC West startet oppdateringen med tillegg av utvendig belysning, et monumentskilt, oppgraderinger av parkeringsplasser og nytt landskapsarbeid. Bygningene har også en ny malingsjobb, og tilbyr en mer moderne fargegane. Og nylig fullførte selskapet renoveringen i tredje etasje av bygningen, hvor «Execu-Office Suites» ble bygget, fra 150 til 500 kvadratmeter. På dette punktet lurer du kanskje på – hva er execu-Office-programserier? Tenk på det som et alt-i-ett-konsept.

Executive Vice President Brig Black forklarer: «Dette er et begrep som er varemerke i påvente av som refererer til vårt executive suite-område. Suitene har et felles pauserom, nye ADA-kompatible toaletter og dusjanlegg, konferanse- og medierom, kontortjenester og en dedikert resepsjonist.» Overnattingsstedet har også andre luksuriøse kontorer i de øverste etasjene.

Ifølge Black har renoveringen pågått uten problemer. » Våre leietakere på prosjektet, både nye og langvarige, har alle omfavnet renoveringsprogrammet. Vi har fått en entusiastisk tommel opp fra våre leietakere og beskyttere.»

Polo Plaza regnes som en unik beliggenhet i North County fordi det er klar på den virtuelle inngangsporten mellom Del Mar og Rancho Santa Fe. Den har enkel tilgang til I-5 motorvei og andre nærliggende samfunn. Og dens status som en blandet bruk bygning gir alle slags muligheter. Så beslutningen fra LPC West eiere var å opprettholde verdensklasse restaurant, Market, i første etasje (drevet av kjendis kokk Carl Schroeder), og pare den med høy kvalitet kontorlokaler i de øverste etasjene, samtidig opprettholde butikklokaler og utvide på den.

Så nå, «Butikkene på Polo Plaza,» inkluderer to nye detaljbrukere til sentrum, Maya Li Art Studios og MJH-Studios. Svarte kommentarer, «Begge er fine komplementære bruksområder til vår detaljhandel blanding.» Andre som allerede ligger i bygningen inkluderer Nail Parlour, Love to Live Spa, Rancho Del Mar Physical Therapy, Poster CPA, Sztrom Wealth Management og Margaret’s Dry Cleaners.

Siden åpningen av LPC West-kontoret for åtte år siden, har selskapet vært involvert i mer enn 20 lokale San Diego County-oppkjøp av strategisk plassert kontor, industri og blandet bruk av eiendom. Disse prosjektene spenner fra lette re-posisjoner til bakke-up utvikling. For å lære mer om Polo Plaza eller om leasing av execu-kontorlokaler, kontakt Elizabeth Neil på [email protected] eller ring 858-792-6600. Besøk også www.poloplazadelmar.com.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.